Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Signatures per no tancar el CAP

EL PP de Sant Sadurní fa arribar a la Consellera de Salut de la Generalitat les més de 5.000 signatures demanant que no es tanqui el CAP a les nits

La regidora i portaveu del PPC de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha explicat avui que ha aconseguit "arrancar" el compromís de la Consellera de Salut, Marina Geli, de "no tancar el CAP de Sant Sadurní d’Anoia durant tota la nit, tal i com pretenien inicialment". La regidora popular ha fet aquestes declaracions desprès de reunir-se amb la consellera de salut i amb la portaveu del PPC, Dolors Montserrat al Parlament de Catalunya.<br />Dolors Montserrat ha explicat que "inicialment la consellera s’ha compromès a mantenir obert el CAP de dilluns a diumenge fins les dotze de la nit, i que valorarà la possibilitat de deixar al municipi un cotxe d’assistència mèdica". En aquest sentit, ha comentat que "la pretensió del departament era tancar el CAP tota la nit i deixar els dos cotxes a l’hospital comarcal".
Finalment, Dolors Montserrat li ha fet arribar totes les signatures recollides per tal evitar el tancament del CAP durant tota la nit. En aquest sentit ha explicat que "en total s’han recollit 5.455 signatures, de les quals 5.260 s’han recollit a Sant Sadurní d’Anoia i el resta a les poblacions com Subirats, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí i a Torrelavit".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: