Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segueixen les obres de l’aparcament de la Rambla

Les obres de l’aparcament soterrat de la Rambla continuen al ritme previst i ja ha quedat coberta la primera planta.

Les obres de l’aparcament soterrat de la Rambla de Sant Francesc continuen el calendari previst. Ara tenen ja un aspecte molt diferent a quan van començar els treballs perquè ha finalitzat una primera etapa amb la cobertura total de la primera planta.<br />Les previsions són que pugui estar totalitzada la cobertura de la seva superfície de cara a finals d’any.<br />La voluntat amb la reurbanització de la superfície de la Rambla és que sigui un espai que pugui acollir tot un ampli ventall d’activitats, que se sumin al que ja s’hi feia fins ara.<br />De moment doncs els treballs continuen segons el calendari pactat amb l’empresa, i és d’esperar que en no gaire mesos es pugui començar a veure ja quin seria l’aspecte definitiu de la nova rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: