Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Operen a un infant sahrauí d’una perforació al timpà

El passat dilluns 20 de juliol el Maata, va ser operat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

L’infant tenia una perforació timpànica i l’equip d’otorrinolaringòlegs de l’hospital el van operar. L’operació va anar molt bé i el Maata ja està a casa recuperant-se. Aquesta és la segona vegada que l’equip d’otorrinolaringòlegs de Vilafranca opera a un infant sahrauí. L’any 2006 també van operar el Hamdi del mateix problema i actualment està totalment recuperat.

La duresa de les condicions de vida als campaments de refugiats afecten la salut dels infants sahrauís. A la precarietat, se li suma el fet que els recursos sanitaris i els medicaments als campaments de refugiats són escassos i per això s’aprofita l’estada dels infants sahrauís durant les Vacances en Pau per detectar possibles problemes de salut i proporcionar als infants sahrauís l’atenció mèdica especialitzada i necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: