Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou traçat de l’Eix Diagonal a Canyelles

El Departament de Política Territorial sotmet a informació pública el nou traçat de l’Eix Diagonal a Canyelles.<br />

El Diari Oficial de la Generalitat publica avui l’anunci d’informació pública del nou traçat de l’Eix Diagonal al seu pas per Canyelles, que inclou les millores consensuades amb l’Ajuntament. Aquests canvis consisteixen principalment en el desplaçament del traçat, el rebaix de la rasant de la carretera i la construcció de dos túnels, a més del ja previst, per tal de minimitzar l’impacte de la nova via en l’entorn del nucli urbà de Canyelles, la urbanització Califòrnia i d’una zona industrial. <br />El Departament de Política Territorial i Obres Públiques té adjudicades, per un import de més de 420 milions d’euros  les obres de l’Eix Diagonal, entre Vilanova i la Geltrú i Manresa, actuació que permetrà millorar l’accés al litoral des de les comarques centrals i potenciar les comunicacions intercomarcals. Es preveu que els primers treballs comencin durant aquest any.<br />L’Eix Diagonal tindrà una longitud de 67 quilòmetres; prop del 50% es recolza sobre les actuals C-15 i C-17 i la resta serà de nova construcció. Comptarà amb característiques d’autovia en el tram d’uns 13 quilòmetres entre Vilanova i la Geltrú i la connexió amb l’AP-7 a Vilafranca del Penedès. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: