Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més tastos i més visites a cellers

El Caixa Penedès Vijazz també ha anat acompanyat de visites a cellers i diferents sessions de tast.<br />

<br />El Vijazz sempre s’ha complementat amb activitats paral·leles que serveixen per a aprofundir en el coneixement del món del vi i del cava però també dels productes en concret. A banda de les visites guiades a diferents cellers de la comarca, com aquesta que tenia lloc a les Caves Vilarnau de Sant Sadurní, també es feien diverses sessions de tast a les carpes situades a la Plaça Llorens i Barba. Les sessions comptaven amb la coordinació d’UVIPE i servien per a presentar els diferents productes, fer maridatges i, fins i tot, fer un tast dedicat a les copes. Els tastos han anat especialment bé perquè les reserves es podien fer amb antelació i això ha facilitat l’organització i ha permès que se’n fessin més.<br /><br />Respecte el perfil del públic dels tastos, era en general molt divers. Tot i que sempre hi ha gent que repeteix.<br /><br />El Caixa Penedès ViJazz serveix per donar a conèixer el món del vi i del cava a persones que s’hi comencen a introduir però també és una eina de promoció i difusió importantíssima. <br /><br />Des de l’Acadèmia Tastavins, un dels seus membres més veterans, el Miquel Conesa, afirmava que el Penedès té un potencial que s’ha d’explotar molt més i que, de fet, s’havia d’haver explotat ja fa temps.<br /><br />Tant les sessions de tast com les visites als cellers s’han anat fent durant tot el cap de setmana.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: