Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més oportunitats per pujar al balcó

S’amplia l’horari per dipositar les butlletes per optar a ser convidats al balcó de l’Ajuntament els dies de Festa Major.

Una setantena de persones ja han dipositat una butlleta amb les seves dades personals per optar a assistir al balcó de l’Ajuntament com a convidat els dies 29, 30 o 31 d’agost. Fa uns dies l’Ajuntament va fer pública la novetat d’enguany d’obrir a tots els vilafranquins i les vilafranquines la possibilitat de ser al balcó consistorial un dels tres dies destacats de la Festa Major. Així, s’ha previst convidar tres persones diferents els dies 29, 30 i 31 d’agost perquè acompanyin el consistori i la resta de convidats de l’Ajuntament a presenciar des del balcó la mostra folklòrica i l’exhibició castellera a la plaça de la Vila. Aquestes nou persones en total sortiran d’un sorteig que es farà pocs dies abans de la Festa Major entre aquelles persones que hagin emplenat una butlleta amb les dades personals que es pot trobar a l’Oficina de Turisme, situada a la planta baixa de la Casa de la Vila. Per tal d’ampliar les oportunitats de poder participar en el sorteig, a partir de les 7 de la tarda, que és quan l’Oficina de Turisme acaba l’horari d’atenció al públic, l’urna per dipositar les butlletes es podrà trobar al vestíbul de l’Ajuntament fins a les 10 de la nit, que és l’hora que l’Ajuntament queda tancat. Cal recordar que és requisit indispensable per poder participar en el sorteig que no s’hagi estat mai regidor, ni administrador de la Festa Major, ni pregoner ni convidat al balcó en anys anteriors. Hi poden optar totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany i només es podrà omplir una única butlleta per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: