Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’hospital fa una recollida d’aliments per a Càritas

La Comissió de Cooperació Sanitària de l’Hospital de Vilafranca neix amb la voluntat de fer accions solidàries a països de baixa renda. Sense oblidar , però, que a casa nostra també cal ser solidaris i en aquest marc moltes persones que treballen a l’Hospital, volen donar suport a les ONGs vilafranquines en les seves accions d’àmbit local.

És aquí on s’emmarca aquesta campanya de recollida d’aliments per a CÀRITAS que durarà tot el mes de juliol. El punt de recepció de les donacions és a l’entrada principal, on s’hi ha situat una "gàbia contenidor" que amb la contribució de persones treballadores i usuàries s’està omplint dia a dia.
Aquesta vegada es demana concretament arròs, pasta i llegum que son els que fan més falta al Banc d’aliments.

Per segona vegada aquest any doncs, la Comissió de Cooperació Sanitària de l’Hospital ha engegat una campanya, dins el recinte de l’Hospital, de recollida d’aliments per a CÀRITAS, per donar suport al Banc d’aliments. Una iniciativa que te força importància en uns moments tan delicats per a moltes persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: