Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de l’Alt Penedès elegeix Dolors Morera com a presidenta comarcal

La Junta comarcal del PP a l’Alt Penedès va elegir, el passat dimarts, a Dolors Morera com a presidenta comarcal.

Dolors Morera, que va ser l’única candidata que es va presentar a l’elecció, va manifestar que “la seva voluntat, de fer una llista unitària on tot el Penedès quedés representat per tal de seguir sent un partit de referència. Així mateix, la nova presidenta comarcal, exregidora de Subirats i membre del comitè executiu del PP de Barcelona, va afirmar que el seu objectiu és “incrementar la presència del Partit Popular a l’Alt Penedès, fent territori i incrementant la presència pública, i vetllar perquè cap membre del partit se senti sol”.  <br />Morera va anunciar el nomenament de Borja Martín com a secretari general; la regidora de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, com a portaveu de la junta comarcal; el regidor a Vilafranca, Josep Ramon Sogas, com a vicesecretari d’Organització. <br /> El primer acte que celebrarà la nova direcció comarcal serà la visita del president del PP de Barcelona, Antoni Bosch,  aquest dissabte, que mantindrà trobades amb els afiliats dels diferents municipis de la comarca i visitarà Sant Sadurní, Sant Quintí, Mediona i Vilafranca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: