Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts dos homes per robar material de construcció a Torrelles

Detenen dues persones amb múltiples antecedents per robar material de construcció d’una empresa de Torrelles de Foix.<br />

<br />Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra de Vilafranca han detingut Pedro M.S, de 38 anys i Basilio M.F, de 26 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Torrelles de Foix com a presumpte autors d’un delicte de robatori amb força. Els fets van succeir dilluns a la tarda quan una patrulla de mossos de seguretat ciutadana de la comissaria de Vilafranca va ser alertada que dos homes havien entrat a l’interior d’una empresa de Torrelles, havien robat material de construcció i posteriorment havien fugit amb una furgoneta. La patrulla policial es va adreçar al lloc del robatori i en el trajecte va localitzar un vehicle amb les mateixes característiques que el vehicle sospitós. Tot seguit, els agents van aturar la furgoneta i van identificar els seus ocupants, en el posterior escorcoll del vehicle, els mossos van trobar quatre politges de grua, material de construcció i diverses eines. Els dos homes van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força i van ser traslladats a dependències policials dels mossos de Vilafranca.<br /> La patrulla també va comprovar els danys a la tanca metàl·lica perimetral de l’empresa que els lladres van ocasionar quan van entrar a l’interior de l’empresa per robar. Els dos detinguts tenen múltiples antecedents per robatoris i furts.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: