Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Delicte de danys continuats

Aquest dilluns la Policia Local va detenir, gràcies a la col.laboració ciutadana, un individu per la presumpta comissió d’un delicte de danys continuats. <br />

<br />Els fets van produir-se a última hora de la matinada quan la Policia Local va rebre una trucada telefònica d’un ciutadà que alertava sobre un individu que estava colpejant violentament amb una barra de fusta els vehicles que estaven estacionats al barri de les Clotes. <br />Dues patrulles , en arribar al lloc dels fets, van localitzar un individu que estava colpejant un turisme amb un pal i que en advertir la presència policial fugia corrent del lloc.<br />Els agents van iniciar una persecució i van aconseguir interceptar-lo uns metres més endavant. Un cop aturat, van identificar-lo. Paral·lelament una altra patrulla va fer una inspecció per la zona afectada i va comprovar que hi havia un total de 5 vehicles amb els vidres fracturats. <br />Davant dels fets, els agents van practicar la detenció del presumpte autor dels danys materials i el van traslladar a les dependències de la Policia Local per instruir les diligències corresponents. La persona detinguda té 26 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials A.B.B.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: