Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convenis amb sis entitats culturals

L’Ajuntament de Vilafranca signa convenis amb sis entitats que promouen activitats culturals.<br />

<br />El consistori vilafranquí ha signat aquesta setmana convenis amb 6 entitats culturals de Vilafranca que programen i executen al llarg de l’any activitats en l’àmbit de la cultura. En els convenis signats es fixa la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca en les diferents activitats que organitzen.<br />En concret les entitats són TRISKEL, els Geganters de Vilafranca, la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, Vilafranca Sardanista, la colla castellera Xicots de Vilafranca i l’Agrupació de Raimons. A l’acte de signatura hi van assistir els representants de cadascuna de les entitats culturals i, per part de l’Ajuntament de Vilafranca, l’alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura Raimon Gusi.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: