Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3×3 de bàsquet a La Girada

Aquest dissabte es fa al torneig de Bàsquet 3×3 que se celebrarà un any més a la rambla de la Girada.

El torneig està organitzat pel Patronat Municipal d’Esports amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet i la Diputació de Barcelona. <br />Aquest torneig ha aplegat tradicionalment una nombrosa participació amb un gran ambient basquetbolístic. També hi haurà un concurs de triples durant la competició.<br />L’esdeveniment se celebrarà aquest dissabte de 10 del matí a les 2 de la tarda i de 4 de la tarda a les 8 del vespre. El torneig està obert a gent nascuda fins a l’any 1998. Hi haurà competició masculina i femenina que s’agruparà en diferents categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: