Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Zona blava a Santa Clara i al Tívoli

La desaparició de les places de zona blava per les obres dels carrers General Cortijo, Sant Pere i Migdia les fan traslladar a Bisbe Morgades i Santa Clara.<br />

Les obres en diversos carrers del centre de Vilafranca han provocat la desaparició temporal de les places de zona blava que estaven situades en aquests carrers. Donat que el contracte de gestió de places d’aparcament controlat es fa sobre 585 places i s’ha de mantenir el nombre total, aquestes places perdudes s’han traslladat a altres carrers.<br />Al carrer General Cortijo s’han perdut 36 places, al carrer Sant Pere, 7, i al carrer Migdia, 3 places. Per tant són 46 places menys que s’han traslladat a altres carrers per a acomplir el contracte. De manera que s’han posat 26 places al carrer de Santa Clara i 20 places al parc del Tívoli.<br />La decisió es va prendre en junta de govern el passat 15 de maig en base a l’informa dels Serveis Urbans i Mobilitat.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: