Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tretzè sopar de Soca-rel

<br />Aquest dissabte se celebra el tretzè sopar de castellers de Soca-rel al Figarot.<br />

<br />Aquest dissabte, al voltant de 40 castellers de Soca-rel es trobaran a Cal Figarot per fer el sopar anual d’aquest col·lectiu, que aquest any ja arriba a la seva tretzena edició. El sopar comença a dos quarts de deu del vespre, i serà una molt bona ocasió per recordar anècdotes i vivències; parlar del passat, del present i del futur; i sobretot, passar una molt bona vetllada. <br /> <br />El Casteller de Soca-rel és la màxima distinció que els Castellers de Vilafranca poden donar als seus membres. És un premi d’agraïment i reconeixement a la trajectòria dins la colla, tant a nivell tècnic, com social.  <br /> <br />Aquestes distincions es donen des de l’any 1974, i fins l’actualitat se n’han donat 83, malgrat que actualment hi ha 68 castellers soca-rels. El més usual és que es donin dos premis cada any en el sopar de la colla, al finalitzar la temporada; no obstant, en alguna ocasió se’n poden atorgar més per motius diversos.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: