Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres, quatre i torre a La Selva del Camp

<br />Els Castellers de Vilafranca completen tres, quatre i torre de vuit a la Selva del Camp.<br />

<br />Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge a la tarda a la Selva del Camp, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Les dues colles van signar la mateixa actuació: tres de vuit, torre de vuit amb folre i quatre de vuit. Però, a més, els verds van plantar tres pilars de cinc per acomiadar l’actuació.<br /><br />Per la seva banda, els Xicots de Vilafranca van actuar a les festes del barri de La Girada i a Vic, al costat dels Sagals d’Osona i els Castellers de Sabadell.<br />A Vic, els de la camisa vermella van començar amb un quatre de set que primer van haver de desmuntar, van continuar amb un tres de set i una torre de sis i van acabar amb dos pilars de quatre.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: