Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Plans formatius a La Fassina

La Fassina ofereix 10 plans formatius amb 37 cursos per a més de 500 persones beneficiàries.<br />

<br />L’oferta formativa que farà l’Ajuntament de Vilafranca a través del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret del Servei de Foment de l’Ocupació ha estat aprovada fa uns dies pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat.<br />Ja s’ha posat en marxa qquest programa de formació ocupacional que estarà integrat per 10 plans formatius que corresponen a deu àrees professionals prioritàries. Cadascun dels plans formatius es composa de diferents accions formatives que s’adreçaran en primer lloc a persones en situació d’atur, però que admetran també la participació de treballadors en actiu.<br />La directora del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret Rosa Gil destaca que la voluntat del Servei d’Ocupació de Catalunya és que el major nombre possible de persones puguin beneficiar-se d’aquest tipus de cursos. Per això tenen la característica de ser molt curts.<br /><br />La formació és en diferents àmbits i va especialment adreçada a facilitar la recerca de feina o bé completar el currículum de les persones que hi participin. La coordinadora dels cursos Montse Muñoz apunta, però, que no hi ha pràctiques en empreses.<br /><br />Les 37 accions formatives oferiran, en conjunt, un total de 568 places. Es desenvoluparan al llarg d’aquest any i acabaran al primer trimestre del 2010. A més, hi ha la possibilitat de fer-los en horari de matí, de nou a una, o de tarda, de tres a set.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: