Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mitjana de la selectivitat entorn al 6’16

La mitjana de l’Alt Penedès a les notes de la selectivitat és semblant a la mitjana de Catalunya.<br />

<br />L’antiga selectivitat ha finalitzat amb la xifra d’aprovats més alta de l’última dècada. El 93% dels prop de trenta mil alumness que van realitzar les proves d’accés a la universitat han superat la prova i la nota mitjana als exàmens ha estat de 6,16. A l’Alt Penedès aquesta nota es manté i, per tant, és molt similar a la mitjana de Catalunya. <br />Tot i que les notes ja es podien consultar a través d’internet des d’ahir, avui molts alumnes tornaven als instituts per anar a buscar la certificació en paper del seu pas per les proves de la selectivitat.<br /><br />A nivell general, la prova de Llengua catalana ha estat avaluada amb una nota més alta que en anys anteriors, encara que segueix sent unes dècimes inferior a la de Castellà. Els alumnes han tornat a estavellar-se en Química i Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials.<br />Per superar les PAU és necessari tenir una nota mínima de 4, mentre que la nota d’accés a la universitat es calcularà a partir del 40% de la qualificació de la selectivitat i el 60% de la nota mitjana del batxillerat.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: