Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estiu de l’Index, sota el lema "Donem la nota", portarà una variada oferta musical a Sant Sadurní

L’activitat d’estiu a l’Index, que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní, s’iniciarà el dijous 2 de juliol amb l’actuació de la "Always Drinking Marching Band", una fanfàrria catalana amb 10 musics que serà al pati de l’Index a partir de 2/4 d’11 de la nit.

L’endemà a la mateixa hora i el mateix espai, actuarà el grup La Brigada, per els amants del pop en estat pur. Dijous dia 9, també a 2/4 d’11 de la nit, els penedesencs Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien seran els encarregats d’omplir de sons el pati de l’Index.<br />La darrera de les actuacions serà el 16 de juliol, amb Arangu, que fan del funk i el latin els seus pilars bàsics.<br />Totes les actuacions tenen entrada gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: