Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rambla de Sant Francesc estarà acabada a final d’any, però no es podrà utilitzar per la Festa Major

Les obres de l’aparcament soterrat de la Rambla de Sant Francesc continuen el calendari previst, com comentava el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, malgrat les troballes arqueològiques que s’hi van fer i que van alentir un xic el seu ritme i la seva pròpia complexitat.

Les previsions són que pugui estar totalitzada la cobertura de la seva superfície de cara a finals d’any, i Ruiz explicava que potser fins i tot urbanitzada

La voluntat amb la reurbanització de la superfície de la Rambla és que sigui un espai que pugui acollir tot un ampli ventall d’activitats, que se sumin al que ja s’hi feia fins ara.<br />El regidor d’Urbanisme comentava també que malgrat que els hauria agradat, per una qüestió de seguretat la Rambla de Sant Francesc no podrà ser utilitzada per la Festa Major d’enguany.

De moment doncs els treballs continuen segons el calendari pactat amb l’empresa, i és d’esperar que en no gaire mesos es pugui començar a veure ja quin seria l’aspecte definitiu de la nova rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: