Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada es va emportar la Copa Ràdio Vilafranca 2009 de futbol

Els granadencs van superar al Sant Cugat Sesgarrigues (3-1) amb molta expectació al municipal

D’aquesta manera es proclamava campió de la copa Ràdio Vilafranca del 2009, en la seva desena edició. És tracta del setè equip de les comarques del Gran Penedès que assoleix aquest títol, reconegut per la Federació Catalana de Futbol. Desprès de la victòria van venir les celebracions en un camp de futbol de Vilafranca que registrava la millor entrada de la temporada. Pels granadencs ha estat la millor manera de finalitzar una temporada brillant, perquè han afegit la copa al títol de lliga de tercera regional que ja havien assolit fa tres setmanes.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: