Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El gratuït Calaix de Sastre ja no sortirà més al carrer

De fet aquesta setmana aquesta publicació gratuïta ja no s’ha pogut trobar als seus punts habituals de repartiment. La intenció és potenciar la presència a la comarca del setmanari també gratuït Extra

Com explicava el responsable de Calaix de Sastre, Josep Maria Rafecas, es tractava d’un producte que funcionava, però que tenia la seva base en la publicitat i els moments actuals resulten molt complicats per sobreviure. Rafecas comentava que el pacte al que van arribar fa algun temps amb el setmanari EXTRA era bo, però representava partir els ingressos entre els dos mitjans, i que finalment s’ha optat per prioritzar-ne un en detriment de l’altre. En aquest cas, s’ha triat el mitjà més fort i es potenciarà l’Extra.<br />Des de Calaix de Sastre s’incorporen tres persones a l’equip de la publicació de l’Anoia, i la previsió és que en els propers mesos pugui fer-ho algun altre membre dels qui formaven en el gratuït penedesenc. La voluntat és, també, anar poc a poc incorporant a nivell de continguts i espais, algunes de les que eren línies directrius de Calaix de Sastre, com l’aspecte lúdic, el tractament acurat de l’oferta gastronòmica o l’oferta televisiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: