Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic inicia les inscripcions

El procés per a inscriure’s als cursos de natació infantil i els cursos d’activitats físiques i aquàtiques per a joves i adults, tant d’estiu com d’hivern, arrenca entre dilluns i dimarts.

Entre les 6 del matí i les 11 de la nit, es podran recollir números per al sorteig al taulell del Complex Aquàtic.  <br />Dimecres es farà el sorteig de l’ordre d’inscripció i el mateix dimecres i dijous es faran públiques les llistes del sorteig, al vestíbul del Complex Aquàtic i a la plana web <a href="http://www.vilafranca.cat/complexaquatic">www.vilafranca.cat/complexaquatic</a>. També es podrà recollir el llistat a l’oficina d’Atenció Ciutadana o es podrà obtenir per correu electrònic, si es comunica expressament en el moment de recollir número. <br />La regidora d’Esports, Emília Torres, ha explicat al magazín La Plaça que aquest sistema, instaurat fa uns 3 anys a proposta seva, és el més còmode per a tothom.
A partir de divendres ja s’iniciaran les inscripcions segons la tanda fixada en el sorteig i a partir del 25 de juny començaran les inscripcions que no hagin entrat en el sorteig.

Aquest procés d’inscripcions és vàlid per als cursos d’estiu i també per als cursos d’hivern, que començaran a finals de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: