Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3 de 9, objectiu per Sant Pere de Ribes

Els Castellers de Vilafranca volen fer el tres de nou aquest dissabte a Sant Pere de Ribes.<br />

<br />Els Castellers de Vilafranca han tingut un inici de temporada que ha implicat posar en marxa molts canvis en els seus castells. Per aquest motiu han deixat els castells de nou per més endavant. Però la data ja ha arribat. Segons tenen previst, aquest dissabte a la tarda, a Sant Pere de Ribes, els verds volen fer el tres de nou amb folre, el seu primer castell de nou de la temporada. L’actuació es podria completar amb el quatre de vuit amb l’agulla, la torre de vuit amb folre i el pilar de sis.<br />Ahir hi havia assaig a Cal Figarot i el cap de pinyes, Joan Badell, explicava les actuals circumstàncies dels verds i el fet que ara ja estan preparats per tirar aquest tres de nou.<br /><br />Ara bé, un castell d’aquesta envergadura necessita gent i, per això, des de la colla demanen la màxima participació possible a l’assaig de divendres i a la plaça de Sant Pere de Ribes aquest dissabte. I recorden que el tres de nou s’ha de rodar durant les properes setmanes per arribar a Sant Fèlix amb una estructura que el permeti pujar un pis més.<br /><br />L’actuació a Sant Pere de Ribes té lloc dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els autocars surten de Cal Figarot una hora abans.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: