Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Controls de soroll i ITV als ciclomotors durant l’estiu a Sant Sadurní

La Policia Local de la capital del cava ha posat en marxa una nova campanya de control dels sorolls, la documentació i l’ITV dels ciclomotors.

Els agents procediran a fer proves de so per comprovar si els nombre de decibels que emet el vehicle es troba dins els límits que estableix la normativa. En el supòsit que no sigui així, el propietari del ciclomotor disposarà de 10 dies per fer les oportunes correccions i, una vegada passat aquest període de temps, es podrà multar a l’infractor si no ha arranjat la deficiència.<br />D’altra banda, una de les novetats és l’obligació que ara tenen els ciclomotors de passar l’ITV, com ja ho feien la resta de vehicles de motor. La Regidoria de Governació ja ha fet arribar una circular informativa a tots els propietaris de ciclomotors empadronats a Sant Sadurní.<br />Aquesta campanya, habitual als estius, estarà vigent fins al 31 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: