Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aparcament arbrat al C/ Salvador Espriu

Dilluns comencen les obres d’un aparcament arbrat al carrer Salvador Espriu i d’arranjament del camí Fariner.<br />

<br />El proper dilluns s’iniciaran les obres de construcció d’un aparcament sota arbres a l’espai en el solar de forma triangular delimitat pel carrer Salvador Espriu, el camí Fariner i el parvulari de l’escola Cristòfor Mestre. El projecte inclou també l’arranjament del camí Fariner com a recorregut de vianants, entre el carrer d’Amàlia Soler i el carrer de J.V. Foix. En conjunt s’actuarà en una superfície de 5.510 m2.<br />Les obres, que en principi no han de comportar alteracions del trànsit, tenen un termini d’execució previst de 7 mesos i un pressupost de 449.100 euros.<br />Aquest projecte està inclòs dintre del conjunt d’actuacions que s’estan executant a Vilafranca subvencionats pels Fons Estatals d’Inversió Local.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: