Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

40è concurs de joves intèrprets de piano

La cloenda del 40è concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya comptarà amb l’actuació de la Jove Orquestra de Vilafranca.<br />

<br />Aquest cap de setmana s’ha celebrat a l’Auditori deL Fòrum Berger-Balaguer de Caixa Penedès a Vilafranca el 40è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya. Aquest certamen és anualment organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca i compta amb el patrocini de l’Obra Social de Caixa Penedès i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca i el Patronat Auditori Pau Casals del Vendrell. Tant dissabte com diumenge, els participants en les diferents categories del concurs van interpretar les peces preparades per tal que el jurat pogués fer la seva valoració. Ara caldrà esperar al proper dia 11 de juliol per escoltar els guanyadors. Aquest concert es farà també a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i, com a novetat, inclourà l’actuació de la Jove Orquestra de Vilafranca. Ho destacava un dels membres del jurat, Adolf Pla.<br /><br />Pla es mostrava molt satisfet per la qualitat dels participants en el concurs en aquesta quarantena edició i destacava especialment el nivell dels més petits, els de la categoria C d’alumnes fins als tretze anys.<br /><br />El dissabte es van iniciar les actuacions dels concursants de la categoria “C”, i seguidament, les de  la categoria “B” , de fins a 17 anys. El concurs es reprenia a la tarda amb la categoria “A” , fins a 21 anys. L’endemà diumenge a les deu i a dos quarts de cinc es van efectuar les proves qualificadores de la categoria “Sènior” , fins a 26 anys. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: