Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi López es posa el públic de Cal Bolet a la butxaca

L’espectacle Non Solum, amb Sergi López al capdavant, acaba amb tot Cal Bolet aplaudint dempeus.<br />

<br />L’expectació generada per la visita a Vilafranca de l’actor vilanoví Sergi López amb el seu espectacle Non Solum, va ser corresposta amb escreix. Amb un teatre Cal Bolet completament ple, López va pujar a l’escenari sol i va arrencar riures i somriures amb cadascuna de les seves paraules i moviments. Non Solum és un espectacle creat pel mateix actor i el seu company Jorge Picó, que ha estat l’encarregat de dirigir-lo. Sobre l’escenari, només López i una caixa de fusta, però el que es transmetia era una diversitat infinita de personalitats, identitats i pensaments gràcies al domini de l’actor de la paraula, la música i la gestualitat.<br /><br />Sergi López interpreta a Non Solum infinitat de personatges que són tots ell mateix. L’actor apunta que així és una mica com som tots, però que l’obra també vol parlar del fet d’actuar.<br /><br />El prestigiós intèrpret va demostrar les seves extraordinàries capacitats davant del públic vilafranquí, al qual es va posar a la butxaca només començar.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: