Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sabotatge a una ampolla de Torres

Sabotegen una ampolla de San Valentín de Torres a Noruega, segons el diari El Mundo.<br />

Segons publica avui el diari El Mundo, el dissabte passat, un important advocat norueg va beure vi d’una ampolla de San Valentín collita 2005 de les bodegues vilafranquines Torres en el transcurs d’un àpat. Immediatament va perdre la consciència i va haver de ser traslladat a l’hospital d’Arendal, on va passar dos dies en coma i ara sembla que s’està recuperant.<br />Les investigacions policials apunten a que el vi podria contenir una forta concentració de cianur, un potent verí. Els agents han descartat que fos un problema de fermentació del vi i es decanten per un possible cas de sabotatge. En aquest cas, no es descartaria que hi haguessin més ampolles contaminades. El Govern Noruec està esperant els resultats de l’Institut Toxicològic d’Oslo i, de moment, ha paralitzat la venda de productes Torres a les botigues Vinmonopole, els establiments de l’estat que poden vendre begudes amb alcohol.<br />Bodegues Miguel Torres ha emès un comunicat en què es posa a disposició de les autoritats sanitàries espanyoles i noruegues. Concreta, d’altra banda, que només s’han comercialitzat 135 caixes d’aquest producte a Noruega i 915 a Espanya. A més, el producte va ser expedit entre els mesos d’agost i desembre del 2006 i durant els gairebé tres anys que han passat no s’ha produït cap reclamació. Des de Torres refermen que la qualitat de les seves ampolles està garantida. Però, en qualsevol cas i com a mesura de precaució, l’empresa ha retirat el vi San Valentín 2005 del mercat espanyol i noruec.  <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: