Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca oferirà una programació especial de Fires de Maig

Ens trobem a deu dies de la celebració de les Fires de Maig de Vilafranca i tot ja és a punt perquè aquest certamen ompli d’activitat comercial el recinte firal de la zona esportiva.

 Com ha estat tradició des de sempre Ràdio Vilafranca i Vilafranca TV disposaran d’un estand des d’on, a més d’informar de les darreres novetats de l’empresa, com per exemple la posada en funcionament de la TDT, també s’oferirà un bon nombre de programes en directe, tan per ràdio com per televisió.
De fet les Fires de Maig són unes fires multisectorials que serveixen d’aparador per a les empreses, comerços i serveis de Vilafranca i del Penedès, i alhora també són aparador per a d’altres empreses que volen fer arribar a la comarca els seus productes i novetats. Els mitjans de comunicació municipals de Vilafranca han tingut clara des del primer moment la importància d’una cita com aquesta i per això les Fires sempre han estat un bon moment per mostrar les principals novetats de la programació, i per fer contactes tan amb el públic, espectador i oient, com amb els empresaris i entitats amb els qui es comparteix la mateixa fira.

Pel que fa a la programació hi haurà més de 20 hores en directe de ràdio entre el divendres 15 de mag i el diumenge 17. També per televisió s’incrementarà notablement la programació en directe, en bona part amb programes que es podran seguir conjuntament per Ràdio i Televisió.

Hi haurà per exemple una tertúlia amb expositors, s’oferirà la inauguació en directe, o una tertúlia per parlar de les eleccions europees. Una novetat serà també un concurs d’acudits especial a la Fresca, conduït pel Jordi Teruel, i per acabar, a la darrera hora del diumenge una tertúlia dedicada a les emissions de la TDT del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: