Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Comtal proposa un passeig entre vinyes

Mas Comtal organitza un passeig entre vinyes al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.<br />

<br />Les bodegues Mas Comtal han preparat per al proper dissabte 23 de maig una caminada cap al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Ho han anomenat Passeig entre Vinyes i es tracta d’una activitat pensada per gaudir de l’entorn del Penedès tot visitant un dels edificis més emblemàtics de l’arquitectura romànica. La trobada dels participants es farà al celler Mas Comtal, a Avinyonet del Penedès, a les nou del matí. La sortida és apta per a tothom a partir dels sis anys i el preu de l’activitat és de 15 euros per als adults i 5 euros per als menors de 18 anys.<br />Per poder participar de la caminada es demana fer la reserva a través del telèfon 938970052 o al correu . El nombre màxim de participants és de 25.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: