Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà signa un conveni de col·laboració amb Caixa Madrid per donar suport a dos projectes

Obra Social Caja Madrid i la Fundació Privada Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i malaltia mental a la comarca de l’Alt Penedès, han firmat un conveni de col·laboració pel qual Obra Social Caja Madrid concedirà una subvenció econòmica de 43.000 euros repartits en dos projectes, un que duu com a nom Com a casa i el segon projecte que es diu Escombrem com a bojos.

El primer projecte, Com a casa, té com a objectiu principal el d’equipar noves dependències del servei de llar-residència de l’entitat. Així, el projecte contempla l’adquisició de mobles i parament de la llar per a garantir la màxima qualitat del servei al les persones usuàries. <br />Pel que fa al segon projecte, Escombrem com a bojos, consisteix en la compra d’una nova màquina per a la neteja viària de carrers i places que donarà peu a la creació d’una nova brigada de feina. Aquests nous llocs de treball estaran destinats a persones amb malaltia mental, un col·lectiu amb una especial dificultat per a la inserció laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: