Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enoturisme com a motor econòmic

<span class="gI"><br />Enoturisme Penedès es presenta a Barcelona amb l’objectiu de convertir l’enoturisme en motor econòmic de les comarques penedesenques.</span><br />

<span class="gI"><br />L’acte es feia aquest matí a la Casa Llotja de Mar de  Barcelona i ha servit per presentar Enoturisme Penedès, amb el lema “encarant el futur: l’enoturisme, un motor econòmic per al Penedès .<br />El president del Consorci de promoció turística de l’Alt Penedès Lluís Valls ha explicat que la comarca de l’Alt Penedès ha potenciat els dos punts forts del seu territori. En aquest cas ha unit la vinya i el turisme en un mateix projecte. Sota el lema Enoturisme Penedès, l’aroma d’una terra es vol potenciar la zona com a destinació turística, així com la de les comarques del voltant. <br />Prendre un bon vi o un cava de denominació d’origen Penedès acompanyat d’un paisatge i una gastronomia en temps de lleure és l’essència d’Enoturisme Penedès, l’aroma d’una terra. Aquest tipus de turisme cada vegada es veu més com una alternativa del turisme de platja, tot i que aquest s’ha de continuar mantenint. <br /><br />Aquesta iniciativa va convertir el Penedès en un dels 6 territoris pilot de les "Rutes de Vino de España" l’any 2001, i tres anys més tard va rebre el reconeixement de qualitat. <br /><br /></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: