Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada de les Diversitats per a infants i famílies a Sant Julià

El Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una nova Jornada de les Diversitats per a infants i famílies. La jornada se celebrarà al parc Sant Julià, aquest diumenge 31 de maig, entre les 11 i la 1 del migdia.

En cas de pluja, se celebraria al local de l’Associació de veïns de Sant Julià, que es troba a la plaça de la Sardana.<br />La Jornada de les Diversitats està adreçada a infants de 4 a 11 anys i constarà de dos tallers sobre joguines de diverses procedències, un espai amb jocs de taula d’arreu del món, jocs de moviment de totes les contrades i, finalment, jocs sobre civisme per tal de potenciar els valors cívics entre els infants.<br />D’altra banda, i a diferència dels dos anys precedents, en la jornada es vol comptar amb la presència no només d’infants, sinó també dels seus familiars. Així, en el taller de joguines de diverses procedències i en els jocs de taula es pretén que els adults també participin del joc per tal d’acompanyar els infants, com una forma lúdica d’aprenentatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: