Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalment, el Diabòlic es va poder celebrar

El Diabòlic es va poder celebrar finalment dissabte a la nit, tot i que la pluja va fer acte de presència un altre cop.<br />

<br />La segona edició del Diabòlic, organitzat pels Diables de Vilafranca, va tenir lloc finalment dissabte a la nit. Els Diables de Vilafranca, els del Vendrell i els de Badalona, van fer un correfoc pels carrers del centre, tot sortint de la Plaça de Santa Maria i acabant a la Plaça de la Verema. La pluja va amenaçar constantment però el Diabòlic es va poder fer en aquesta segona convocatòria, després que s’hagués suspès el passat 30 d’abril a causa del mal temps.<br />L’objectiu de la festa del Diabòlic és aproximar a la gent de Vilafranca i als aficionats a la Cultura Popular d’arreu de Catalunya, els múltiples models de Balls de Diables i Bèsties amb foc pirotècnic que existeixen.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: