Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip Puig presidirà la Trobada Comarcal de CDC

Diumenge, CDC de l’Alt Penedès celebra la seva diada festiva a la comarca al camp de futbol de Sant Joan de Mediona.

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, presidirà una trobada familiar que comptarà amb jocs per als infants, pallassos, gegants, música, una gran paella i un acte polític de celebració dels 30 anys d’ajuntaments democràtics. Abans de dinar, Puig farà un parlament a tots els assistents. <br />Per la tarda es lliurarà un record als regidors d’aquests 30 anys d’ajuntaments democràtics i als militants amb més de 25 anys.  <br />Per inscriure’s a la trobada s’ha de trucar al telèfon 93 890 31 82, avui o dimecres per la tarda, dijous al matí o bé, escriure al correu electrònic <a href="mailto:"></a>.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: