Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza un debat sobre el POUM de Sant Pere de Riudebitlles

Aquest és un compromís adquirit pel grup municipal d’Esquerra davant les més de 150 persones que van assistir al primer debat obert sobre el POUM, realitzat fa dos mesos.

<br />Aquest dissabte, a les 7 de la tarda a l’espai de les Escoles Velles,  els regidors republicans explicaran el plec d’ al·legacions que presentaran, resoldran dubtes sobre com fer al·legacions al POUM i atendran, sobre una agenda pactada, els dubtes personals d’aquelles persones que no hagin estat ben ateses pels serveis tècnics municipals.

Aquest debat s’emmarca en un ambient d’oposició per part d’alguns veïns de Sant Pere de Riudebitlles, organitzats com a plataforma ciutadana amb el nom de Fem Poble. L’acte serà una de les accions previstes pel grup municipal d’Esquerra per tal de portar el diàleg i la discussió sobre la futura planificació urbanística del municipi que tan afectarà el futur de la població, al carrer.   <br />Segons els republicans, el govern municipal del PSC-GIR-CIU ha amagat informació i ha defugit el diàleg i la discussió amb els veïns afectats pel POUM.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: