Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Recursos d’Especialitat de l’Escola d’Art Arsenal portarà professors i especialistes d’arreu del mon

Durant els mesos de juny i juliol l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca torna a oferir la seva programació de seminaris i cursos d’especialitat, sota el lema de Recursos.

Com sempre s’adrecen a professionals i estudiants de les diferents especialitats artístiques dels cicles reglats que s’imparteixen en el centre; i que vulguin ampliar la seva formació, coneixements i recursos tècnics de la mà d’especialistes àmpliament reconeguts. <br />Precisament en la presentació que es va fer dels 9 cursos que s’ofereixen enguany, el director de l’Arsenal Albert Abella remarcava l’important esforç que es va any rera any per millorar el nivell dels cursos i seminaris que s’ofereixen. En aquesta ocasió s’ha aconseguit que vinguin professors i especialistes d’arreu del mon.

Aquestes accions, sumades a tota la feina que es fa durant el curs, posen de manifest el bon nivell que te l’Escola Arsenal. Un fet també que porta a tornar a parlar del futur de centre, i més concretament de l’espai físic que ocupa. Un edifici que fa temps que es demana que s’adeqüi a les necessitats i demandes d’una escola de primer nivell i que podria acabar oferint estudis de nivell universitari.

Abella comentava que és una opció que no descarten, tot i que complicada, però que passaria per poder disposar d’uns espais en condicions per adaptar-se a les exigències de Bolonya.

Pel que fa al Recursos d’aquest any, el primer dels cursos es farà els dies 6 i 7 de juny, a càrrec de Marcè Coma, sobre "L’expressió de la ceràmica a través del color". Després n’hi haurà que tractaran sobre joieria, fotografia digital, disseny gràfic i ceràmica entre altres.<br />Les inscripcions per cada un dels cursos o seminaris és poden fer fins a 15 dies abans de l’inici de cada una de les activitats. Es pot trobar més informació al web de l’Escola Arsenal <a href="http://www.arsenal.cat">www.arsenal.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: