Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP considera que la sonorització de l’Auditori és defectuosa, i que caldria haver fet abans l’estudi que ara s’ha encarregat

Aquesta tarda el regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, acompanyat de Jordi Bové, membre del seu equip, han criticat la mala sonoritat del nou auditori municipal. Tant Ramon com Bové han especificat que aquests problemes amb la sonoritat de l’equipament venen ja des del mateix dia de la inauguració, en que els parlaments es van fer sense micròfon ja que no s’acabava de sentir bé.

Unes qüestions que en aquests mesos que fa que funciona l’Auditori no s’han solucionat. Precisament comentaven que en algunes de les darreres actuacions que s’han fet en aquest equipament, s’ha donat el cas que part del públic de les darreres files ha marxat per que no sentien res.<br />Bové remarcava que l’acústica de l’Auditori és bona, per a concerts de cambra o cant coral, però que al fer altres espectacles en que cal sonorització la cosa canvia. Un fet preocupant quan es tracta d’un espai que es vol que sigui polivalent.
Des del PP expliquen que ara des de Cultura de l’Ajuntament s’ha encarregat un estudi tècnic per veure quines son les mancances que es detecten i les possibles solucions. Podrien passar per adaptar l’equip de só ja existent de manera correcta a la acústica del Auditori, o fins i tot per la necessitat de comprar un aparells específics adequats per l’espai en que s’han d’instal·lar. <br />De totes maneres, Bové lamentava que aquest estudi tècnic no s’hagués fet en el seu moment, abans de la inauguració.

Sigui com sigui, des del grup municipal del PP consideren que tot plegat és una mostra més de com s’han fet les coses en tot el que ha tingut a veure amb l’Auditori. Un equipament que es va iniciar amb un pressupost de 3 milions d’€, que ara ja està pressupostat en 7 i que va obrir portes un any i mig més tard del previst. I com es queixava Josep Ramon, la sensació és que tot s’ha fet amb preses i volen estalviar diners a l’hora de comprar els aparells de sonorització. Una actuació que ara pot comportar encara més despeses i continuar fent pedaços en un equipament recentment inaugurat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: