Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El GEP celebra una bicicletada amb botifarrada

Dins dels actes del 25è aniversari del GEP, diumenge se celebrarà la "bicefarrada". Aquest títol és fruit d’una curiosa combinació entre una bicicletada i una botifarrada. 

L’acte començarà a les 10 del matí a la plaça Jaume I on els més valents són convidats a fer un circuit de muntanya per la comarca i els menys experimentats amb els pedals, un circuit interurbà per la vila. Un cop acabat l’exercici físic, tots els participants, acabaran la jornada amb una botifarrada al patí de l’edifici de Can Trabal.  <br />Aquest acte és totalment gratuït, però cal inscriure’s abans d’aquest divendres a través del correu electrònic <a href="mailto:"></a>, per telèfon al 93 892 0646 o contactant amb qualsevol monitor del GEP.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: