Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CEIP La Pau de Sant Sadurní, col·labora en un projecte de Creu Roja a Gaza

El passat dia 22 de maig, el CEIP La Pau de Sant Sadurní va realitzar un mercat entre els alumnes, professors, pares i mares de caire solidari.

En aquest mercat es van vendre simbòlicament i principal, joguines, contes, llibres de lectura i d’altres objectes de segona mà que els mateixos alumnes van portar de casa seva.<br />Les vendes, van suposar una recaptació de 1020€ i serviran per proporcionar kits de medicaments als usuaris del projecte d’Ajuda i Emergència que Creu Roja a Catalunya està realitzant a la Franja de Gaza, a Palestina.<br />Cada any, el CEIP La Pau organitza un mercat solidari en benefici d’una activitat o projecte solidari diferent. Des de Creu Roja a l’Alt Penedès agraeixen al CEIP La Pau de Sant Sadurní i a l’AMPA d’aquest centre, que en aquesta ocasió els hagin triat per a dur a terme aquesta iniciativa i col·laborar en el projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: