Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El C/ de La Palma estarà tallat al trànsit 2 mesos

<br />La reurbanització del carrer de la Palma obligarà a tallar el trànsit en aquesta via durant 2 mesos.<br />

<br />Des de dilluns que ve i fins al proper diumenge 20 de juliol estarà tallat totalment a la circulació de vehicles el carrer de la Palma, entre el carrer de Sant Joan i la rambla de Sant Francesc. Les obres de reurbanització que s’estan fent obliguen a restringir el pas durant els propers dos mesos. En aquest període, l’accés al carrer serà pel carrer de Sant Joan o per la rambla de Sant Francesc, segons el tram on s’estigui treballant.<br />Les pilones electròniques d’ambdós carrers ja estaran programades per permetre l’accés.<br />D’altra banda, els comerciants afectats per les obres del carrer de la Palma s’hauran de desplaçar al carrer de Sant Joan, número 11 per deixar el paper-cartró comercial. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: