Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos rombos, contes per a espiar pel forat del pany

Kametta inicia una nova proposta, la narració de contes eròtics a El Forat del Pany.<br />

<br />Es diu “Dos rombos: contes per a espiar pel forat del pany” i ja fa uns mesos que Kametta Associació Teatral i Audiovisual va llençar la convocatòria per trobar autors i narradors de contes per a adults per tal de programar dues sessions al cafè restaurant El Forat del Pany. Ahir tenia lloc la primera sessió, que comptava amb les narracions de Fernando Portillo, Nenén Giménez i Joan Conill sobre contes de Nancho Novo, Sílvia de Béjar i Mercè Abat.<br />Des de Kametta volien tornar a potenciar la creació més vinculada amb el teatre després de l’èxit del Fastcurt, el concurs de curtmetratges de Vilafranca. I van creure que les narracions eròtiques eren un bon tema per a explotar. Donada la bona resposta, n’estan molt satisfets. <br /><br />La setmana que ve, dijous a tres quarts d’onze, hi ha la segona sessió de Dos rombos.<br /><br />De moment només s’han plantejat aquestes dues sessions però no es descarta que la iniciativa tingui continuïtat.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: