Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres, Hora del Conte a la Biblioteca de Sant Sadurní amb l’espectacle ‘Picaplat’

Demà divendres, a les 6 de la tarda, es durà a terme a la sala infantil de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de la capital del cava una nova sessió de contes per als infants a partir dels 3 anys.

En aquesta ocasió vindrà la Cia. Tantàgora amb l’espectacle "Picaplat", una tria de cançons, cantarelles, historietes i poemes per engrescar a la mainada amb humor i fantasia. Es tracta d’un recital de peces orals de la literatura tradicional catalana per apropar la poesia als més menuts. L’acte està organitzat conjuntament entre la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona dins el programa Tot l’Any Lectura.<br />El proper dijous 14 de maig, a les 8 del vespre, es presentarà el llibre "De la consciència a la conducta" a la Biblioteca Municipal de Sant Sadurní d’Anoia. Hi participaran Neus Arnan, coautora del llibre i Rosa Ma. Calafat, filòloga. Tallers per la Llengua és una entitat que es dedica a elaborar i impartir tallers adreçats a fomentar l’ús social del català. Amb una voluntat clarament pedagògica i adoptant recursos procedents de la psicologia, les sessions de Tallers per la Llengua tenen com a objectiu despertar la sensibilitat envers la diversitat lingüística global, la situació actual de la llengua catalana i la necessitat d’adoptar conductes lingüísticament assertives que permetin garantir per al català la funció de llengua comuna arreu dels Països Catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: