Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un gelidenc per haver simulat un robatori en el seu establiment

Agents de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca, adscrits a la Unitat d’Investigació, van detenir el passat 6 de maig a Vilafranca a Juan Luis J.M., de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de Gelida, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

El detingut havia denunciat pocs dies abans haver patit un robatori al seu local de restauració de la localitat de Gelida, on presumptament havien sostret aproximadament uns 3.500 euros de les màquines escurabutxaques i uns 2.500 euros en metàl·lic. <br />Per accedir-hi van forçar una porta de l’establiment, i un cop a l’interior, van forçar totes les màquines recreatives, així com també van sostreure la recaptació de la màquina de tabac i diners en metàl·lic que es trobaven al local. <br />La posterior investigació dels fets va concloure que el detingut presumptament havia realitzat els fets que havia denunciat amb anterioritat, davant de certs indicis, com per exemple que l’alarma no estava connectada el dia del presumpte robatori; la quantitat de diners en efectiu que es trobaven al bar; i el no haver comentat un incident que va tenir lloc dies abans, amb una de les màquines que es troben a l’establiment i que estava obligat a comunicar a l’empresa propietària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: