Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Decathlon participa al Projecte Inserim

L’empresa Decathlon s’ha sumat als convenis de col·laboració del projecte Inserim, per ajudar en la inserció de persones amb discapacitat

Aquest matí s’ha signat a la seu de l’empresa Decathlon del Polígon industrial de Sant Pere Molanta el conveni de col·laboració en el projecte Inserim, que impulsa la Fundació Pro Penedès. Com ha explicat el director del Magatzem de Decathlon Vilafranca, Víctor Rovira, aquesta iniciativa encaixa perfectament amb la voluntat de l’empresa, d’afavorir la integració en tots els àmbits.

Destacaven des de Decathlon que ja tenen dues persones en funció d’aquest conveni amb la Fundació Pro Penedès treballant amb ells, i que la valoració és totalment satisfactòria.

Després de la signatura del conveni, els responsables d’aquesta empresa a la comarca han comentat també que tenen la intenció de fer més accions per tal de poder ser més presents a Vilafranca i a l’Alt Penedès.<br />En aquests moments treballen en aquest magatzem de Decathlon unes 115 persones, majoritàriament joves i que els agrada l’esport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: