Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

De primera mà, als Trinitaris

S’inaugura a la sala dels Trinitaris l’exposició ‘De primera mà’, una mostra dels treballs realitzats pels alumnes de primària que han participat en el programa “reCursos per emportar” promogut per l’Escola Municipal d’Art Arsenal.<br />

<br />“reCursos per emportar” pretén acostar les tècniques i procediments d’oficis artístics als alumnes de primària i secundària mitjançant tallers i monogràfics que es desenvolupen com activitat extra-escolar al propi centre. L’exposició recull el resultat d’aquest primer contacte entre els alumnes del Col·legi El Carme – Sant Elies i el CEIP Mas i Perera amb els materials i tècniques que utilitzen els professionals del dibuix, la pintura, la ceràmica i la joieria.<br />La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig en horari de dimecres a divendres de cinc a vuit i els dissabtes, diumenges i festius de dotze a dues i de sis a vuit.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: