Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocatòria per formar part de la Coordinadora de les FSR’10

Està oberta la convocatòria per formar part de la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca.<br />

<br />Tal i com preveu el Protocol de les Festes de Sant Raimon, el proper dimarts 26 de maig, a les vuit del vespre, a l’Escorxador es farà una assemblea d’entitats per formar l’equip de treball que coordinarà les Festes de Sant Raimon 2010. <br />La composició de la Coordinadora haurà de ser d’un mínim de quatre membres i d’un màxim de sis i no podrà haver-hi més de dues persones representant d’una mateixa entitat. <br />Per bé que habitualment les persones que integren la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon formen part de diferents entitats de la vila, aquest no és un requisit imprescindible i la convocatòria està oberta a tothom. Així que totes les persones que hi estiguin interessades en coordinar les Festes de Sant Raimon 2010 s’han de presentar a l’assemblea d’entitats del proper 26 de maig a l’Escorxador. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: