Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres de l’aparcament soterrat

L’aparcament de la Rambla de Sant Francesc segueix el ritme previst i aquesta setmana s’està cobrint la primera planta.<br />

<br />Les obres de l’aparcament soterrat tenen un pressupost de més de 6 milions d’€. Fa uns mesos es van fer les tasques de cimentar les parets i els treballs en la zona del túnel de connexió entre aquest pàrquing i el de la Plaça Penedès, tot respectant les parts de la muralla i de la torre que s’han trobat en aquest indret. Un cop cimentat, ja fa unes setmanes que es podia veure com es construïen les columnes i, ara, s’està cobrint la primera planta. Ja hi ha gairebé una part coberta i falta per cobrir la zona més propera al monument de Milà i Fontanals.<br />Precisament a causa del moment actual de les obres, el lateral dels números senars de la rambla de Sant Francesc està tallat avui al trànsit. Per aquest motiu, el veïns d’aquest lateral de la rambla de Sant Francesc que vulguin accedir al guals de la zona afectada hauran d’entrar provisionalment per la Font dels Alls i els del carrer de la Palma podran entrar i sortir per la rambla de Nostra Senyora. Es preveu que a les 6 de la tarda el lateral es pugui obrir a la circulació.<br />Segons el calendari previst, l’aparcament i la nova urbanització de la part central de la Rambla han d’estar obertes a la utilització dels ciutadans a finals d’aquest any 2009. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: