Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"àfricagràfica" a la Sala dels Trinitaris

S’inaugura a la Sala dels Trinitaris la primera exposició de l’artista vilafranquina Montse Valldosera i que porta per nom “àfricagràfica”.<br />

<br />Montse Valldosera és dissenyadora gràfica de professió i després de col·laborar en publicitat, disseny gràfic i comunicació en diferents estudis i empreses, l’any 2007 va crear el seu propi estudi. Aficionada als viatges i a la fotografia des de fa anys, a la mostra de 27 fotografies de l’Àfrica que es pot veure a la Sala dels Trinitaris, aplega un seguit de sentiments i sensacions que aquest continent sempre ha provocat en l’artista.<br /><br />Valldosera tenia molts fotografies fetes als seus viatges. Però per “àfricagràfica” ha triat aquelles que transmeten valors positius. Ha buscat la bellesa de les coses.<br /><br />Les fotografies de Valldosera han estat fetes al Marroc, Senegal i Kènia, països on ha descobert el valor temps i una manera completament diferent de viure. L’exposició es pot visitar de dimecres a divendres de 5 a 8 de la tarda i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda. <br />Hi ha programades un parell de visites comentades a l’exposició: els dissabtes 18 i 25 d’abril, a les 7 de la tarda. “àfricagràfica” es pot veure fins al 3 de maig. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: