Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Programació de Sant Jordi a rtvvilafranca

Els mitjans de comunicació municipals de Vilafranca ofereixen aquest dijous una programació especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Ràdio i Televisió de Vilafranca estaran dijous en un estand a la Rambla de Nostra Senyora, al costat de les parades de llibres i roses des d’on, s’oferirà una programació especial, tan de ràdio com de televisió. Pel que fa a Ràdio Vilafranca la programació especial comença a les 11 del matí amb una edició conjunta del programa El racó de la Plaça i El que faltava amb Jordi Teruel, Pep Vergès i Àlex Santamaria. Desprès de l’informatiu del migdia i del programa Esports 14 es farà una tertúlia sobre literatura a dos quarts de tres de la tarda. També a la tarda Ràdio Vilafranca manté la seva programació en directe des de la rambla, amb el programa Al teu aire, conduït per l’Àlex santamaria i amb una edició avançada de l’informatiu Penedès Vespre, amb Sergi Ansón, que s’ofereix a partir de dos quarts de vuit del vespre perquè a les vuit es connecta amb el saló de sessions de la casa de la Vila per tal d’oferir en directe la conferència institucional de la Diada de Sant Jordi. <br />Pel que fa a Vilafranca TV la programació especial de la Diada de Sant Jordi comença a dos quarts d’una del migdia oferint el programa El que faltava i continua a la una amb un espacial Sant Jordi a peu de rambla amb Jaume Recasens. A dos quarts de tres s’oferirà conjuntament la tertúlia literària per la ràdio i per la TV.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: